KRASIVA.BG_LOGO_transparent
Search
Close this search box.
sunkissed

Sunkissed или целунатият от слънцето грим, е вечна тенденция, която никога не излиза от мода. Той предизвиква естествено излъчване и усещане за топлина, което изглежда сякаш току-що сте се завърнали от почивка, напоена със слънце.

Независимо дали искате да подобрите ежедневната си красота, или да добавите лятна нотка към грим рутината си, изкуството на целунатия от слънцето външен вид трябва да се овладее. Сега ще ви преведем през стъпките за постигане на желания sunkissed блясък.

Стъпка 1: Подготовка

Започнете като подготвите кожата си, за да създадете гладко лице. Почистете, тонизирайте и го овлажнете, за да осигурите хидратирана основа. Нанесете лека основа, за да помогнете на вашия грим да издържи по-дълго и да създадете равномерна повърхност.

Стъпка 2: Безупречен фон дьо тен

Изберете лек фон дьо тен с наситен завършек или оцветен овлажнител, който съответства на тена на кожата ви. Целта е да се постигне естествен, свеж външен вид. Нанесете фон дьо тена равномерно с помощта на козметична гъба или четка, като се фокусирате върху зоните, които се нуждаят от повече покритие.

Стъпка 3: Бронзов блясък

За ефекта на целуната от слънцето, бронзантът е най-добрият ви приятел. Изберете матов бронзант, който е един или два нюанса по-тъмен от естествения ви тон на кожата. Използвайте пухкава четка, за да нанесете леко прах от бронзанта върху зоните, където естествено попада слънцето: високите точки на челото, моста на носа, скулите и линията на челюстта. Разнесете добре, за да избегнете резки линии.

Свързани: Видове четки за грим

Стъпка 4: Зачервяване на бузите

Мекият цвят на бузите ви допринася за естествения вид. Изберете прасковен или розов руж и го нанесете върху ябълките на бузите си. Разнесете ружа нагоре към слепоочията си за младежки вид.

Стъпка 5: Светещ хайлайтър

Хайлайтърът добавя желаната яркост към вашия целунат от слънцето вид. Изберете хайлайтър в тон златисто или шампанско и го нанесете върху високите точки на лицето си: върховете на скулите, моста на носа, дъгата на Купидон и вътрешните ъгли на очите. Разбъркайте внимателно хайлайтъра за безпроблемно покритие.

Стъпка 6: Топли сенки за очи

За очите изберете топли, неутрални сенки за очи като меки кафяви, прасковени и златисти. Нанесете светъл нюанс върху клепачите си като основа и след това задълбочете гънката с малко по-тъмен нюанс. Това създава фина дълбочина, без да е прекалено драматично.

Стъпка 7: Дефинирани мигли и вежди

Подчертайте миглите си с един или два слоя спирала, като се фокусирате върху горните и долните мигли. Подстрижете веждите си, като ги попълните леко с молив за вежди или пудра. Малко по-дебелите вежди допълват красиво целунатия от слънцето вид.

Стъпка 8: Естествени устни

Изберете телесен, прасковен или розов цвят на устните, който подобрява естествения ви тон на устните. Гланцът за устни също може да добави нотка блясък и плътност към устните ви, като подобри цялостния свеж и свеж външен вид.

Стъпка 9: Фиксиращ спрей

За да запазите слънчевия си грим и да го поддържате свеж през целия ден, използвайте фиксиращ спрей. Тази стъпка гарантира, че вашата упорита работа остава непокътната и поддържа здравословния блясък.

Прочетете още: Грижа за косата и лицето с масло от макадамия

Целунатият от слънцето грим е свързан с подчертаването на вашата естествена красота и подобряването й с фини нотки на топлина и сияние. Не забравяйте, че по-малкото е повече, когато става въпрос за този външен вид. С качествена основа, нанасяне на леки щрихи с бронзант и намек за блясък, можете без усилие да постигнете онзи току-що завърнал се от ваканция блясък, който излъчва увереност и елегантност. Независимо дали отивате в офиса, или на лятно парти, този грим е универсален.

Последвайте ни във Facebook и Instagram.

Каква е твоята реакция?
Супер
Супер
0
Харесва ми
Харесва ми
0
Хаха
Хаха
0
Тъжно
Тъжно
0
Звезда
Звезда
0
Абсурд
Абсурд
0

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *