KRASIVA.BG_LOGO_transparent
Search
Close this search box.
false

Имате тънки и редки вежди, но желаете да са по-плътни и красиво оформени? Питате се как да сгъстите веждите по естествен начин? Има някои начини да направите веждите си по-дебели, за които може би дори не знаете. С моите осем естествени средства, можете да ускорите процеса на растеж и да трансформирате тънките линии в плътни и изразителни вежди!

Вижте моите 8 начина за растеж на веждите!
Избягвайте прекомерното скубане и кола маска

Необходими са от шест до осем седмици, за да израснат напълно веждите. Понякога скубането и кола маската на веждите увреждат трайно космения фоликул, предотвратявайки поникването на косата отново. Ако искате да получите по-дебели вежди, опитайте се да се въздържате от скубането за известно време. По-малко е повече!

 Използвайте вазелин за растеж на веждите

Кондиционирането на веждите ви с вазелин или вазелин насърчава растежа им и помага на веждите ви да останат по-прави и стегнати. Просто вземете малко количество вазелин и го нанесете върху и около областта на веждите два пъти на ден всеки ден, като масажирате леко и го оставете за една нощ. След около месец ще видите първите положителни резултати за това как вазелинът може да направи веждите ви по-плътни.

 Рициново масло за вежди

Маслото от семената на това чудодейно дърво е пълно с хранителни вещества и подобрява не само растежа на миглите, но и прави веждите ви по-дебели! Нанесете маслото върху зоната на веждите сутрин и вечер и оставете за една нощ. Рициновото масло ще подхрани космения фоликул и може да помогне на веждите ви да растат по-бързо.

 Кокосовото масло помага за по-дебели вежди

Кокосовото масло има много предимства (изброихме всичките 24 от тях!) и е страхотно, естествено средство за коса и кожа, но също така може да ви помогне да имате по-дебели вежди! Нанесете малко кокосово масло директно върху веждите си и оставете за една нощ за най-добри резултати. Ще предпазите веждите си от увреждане и ще подпомогнете растежа им!

Сок от лук – изненада!

Лукът е с високо съдържание на сяра и е известно, че подобрява кръвообращението. Въпреки че миризмата може да е интензивна, нанасянето на пресен сок от лук може да стимулира растежа на веждите.

Храни, които помагат за растежа на веждите

Храните, които са богати на биотин, витамин А, витамин С и витамин Е, значително подпомагат растежа на косата и по този начин имат положителен ефект върху дължината и дебелината на веждите. В допълнение към вашето хранене, можете също да допълните диетата си с нашите ежедневни витаминни капсули и витамини за коса за дъвчене. Те ви осигуряват допълнителни важни витамини, които не само са полезни за вашето здраве, но и правят веждите ви по-силни и плътни.

Алое вера за редки вежди

Когато се нанесе върху веждите ви, сокът от алое вера стимулира растежа на косата, подхранва космените фоликули и възстановява щетите, причинени от прекомерно скубане или кола маска.

Стимулирайте кръвообращението си

Стимулирането на кожата в областта на веждите може да помогне на космите да преминат по-бързо. Един обикновен масаж вече може да помогне при тънки и оскъдни вежди! За да имате по-дебели вежди, използвайте чиста четка за зъби и масажирайте областта на веждите с кръгови движения през веждите, за да ексфолирате и стимулирате растежа им (можете да използвате и скраб за лице). Не търкайте твърде силно! Използването на твърде силен натиск може да увреди косъмчетата и да ги накъса.

С тези изпитани методи ще забързате растежа на веждите ви. Сдобийте се с мечтаните вежди в домашни условия лесно и удобно сега!

Последвай ни във Facebook и Instagram.

Каква е твоята реакция?
Супер
Супер
1
Харесва ми
Харесва ми
0
Хаха
Хаха
0
Тъжно
Тъжно
0
Звезда
Звезда
0
Абсурд
Абсурд
0

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *